voittajanäyttelyt 2012

Tänäkin vuonna osallistuimme vuoden kumpaankin voittajanäyttelyyn Helsingin messukeskuksessa. Lauantaina 8.12. järjestettiin Helsinki winner 2012 näyttely ja sunnuntaina oli vuorossa voittaja-winner 2012 näyttely. Viikonlopusta muodostui näyttelyvuotemme ikimuistoinen huipentuma.

Lauantaina kooikerikehässä pyörähti 27 koohottia. Hollantilainen tuomari  Doedijns Rony valinta parhaaksi urokseksi ja rotunsa parhaaksi junioriuros Wisestone Bluey ”Uni”  ja VSP valioluokan narttu Criskooi´s Lotte. Kelmin tulos PU 4, ROP veteraani ja veteraani Helsinki winner -12. Etta oli tuomarin mielestä liian maskuliininen ja tuloksena EH.

Kelmi HeW-12, W-12

 

Lauantain lievä pettymys vaihtui sunnuntaina onnen huumaan Eeva Rautalan arvostellessa 33 kooikerhondjea. Eeva päätyi samaan valintaan urosten kohdalla kuin lauantain tuomarikin. Uni oli siis paras uros. Kelmi oli jälleen ROP veteraani ja veteraani winner -12.

Eeva Rautala jakoi SA:n vain neljälle nartulle: junioriluokan Criskooi´s Matilda, valiolukan nartuille Criskooi´s Lotte ja Manusia´s Olivia sekä Ettalle. Kilpailu sertistä käytiin siis juniorinartun ja Ettan välillä. Empä ollut ensin uskoa todeksi, että Eeva valitsi parhaaksi nartuksi Ettan. Ja ROP- kehässä ei ollut riemulla rajoja, kun Etta valittiin vielä rotunsa parhaaksi. Ettan komea tulosrivi oli siis paras narttu, serti, cacib, ROP, Suomen muotovalio, voittaja-12! 🙂

Ettan arvostelu 9.12. :Kookas narttu. Hyvä tyyppi. Miellyttävä pään muoto, hieman pyöreät silmät. Hyvät korvahapsut. Hyvä kaula, ylälinja ja hännän asento. Erinomainen rintakehä. Vankka Luusto. Hyvin kulmautunut. Hieman litteät käpälät. Hyvä väritys muuten, mutta hieman täplikkyyttä. Erinomaisen voimakkaat liikkeet. Erinomainen luonne. Voittaja 2012.

Etta voittaja -12, FI MVA

 

voittajat ja onnellinen omistaja

 

 

 

 

 

 

 

 

Etta ROP, Uni VSP

 

Oli todella juhlavaa kokea Ettan valioituminen juuri voittajanäyttelyssä koko kooikeriväen riemuitessa ympärillä. Ettan kasvattaja Aila oli koko ajan varma Ettan voitosta ja hänkin oli varmasti onnellinen tuloksen varmistuttua. Voittajanäyttelyn ryhmäkehä on aina juhlava kokemus. Tänä vuonna sain sen kokea kolmasti: Kelmin kanssa näyttelyn parhaan veteraanin valinta sekä lauantaina että sunnuntaina ja Ettan kanssa sunnuntaina 8-ryhmän parhaan valinta. Vaikka sijoituksia ei tullutkaan, oli se silti jälleen mieleen painuva kokemus.

8- ryhmän parhaan valinta

 

Etta vauhdissa

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos Suville kuvaamisesta. Kaikki tämän artikkelin kuvat ovat Suvi Tyynismaan kuvaamia.

 

Liisa muokkasi tätä sivua 29.12.2012, 20:09

Kommentoi