Pikkujoulua ja kiertopalkintoja 25.11.

Eilen vietimme perinteiseen tapaan Kaakkois-Suomen Spanielikerhon pikkujoua Savitaipaleella. Paikalle oli kokoontunut poikkeuksellisen suuri joukko jäseniä. Lasten iloiset äänet toi juhlalle oikean pikkujoulutunnelman. Juhla sujui leppoisissa merkeissä koiramaisia kuulumisia vaihdellessa.

Aluksi nautimme herkullisen jouluaterian. Jouluherkut maistuvat erityisen hyvälle näin ennen joulua, kun niitä ei ole vuoteen saanut maistaa. Sitten viimeisinä joulun pyhinä jouluruokaa tulee jo korvistakin ulos ja kaipaa jotain keveämpää. Jäliruokakahvin ja tortun lomassa jaettiin  valiopokaalit vuoden aikana valioituneille  ja monen kirjava joukko kiertopalkintoja.

Myös Jouko sai käydä pokkaamassa Sohvin (Milfeddyg Organydd) FIN MVA pokaalin.

Jassu (Milfeddyg Geneth) voitti tänä vuonna wss jaettavan Tillin tempaus- pokaalin.

Luonnollisesti ohjelmassa oli myös pikkujoululahjojen jako ja arpajaiset. Jäsenet olivat taas olleet ahkeria ja arvottavana oli valtaisa määrä palkintoja.

 

Viime vuonna Kelmi oli voittanut ”yllättäen” agilitykiertopalkinnon, Kaakon komeimman ja Lentävän Hollantilaisen. Etta puolestaan sai viime vuonna Kauniin Veeran. Pikkujouluun lähtiessä pyyhin pokaaleista pölyt ja pakkasin ne kasseihin.

Tämän vuoden tulosten perusteella sain kantaa kotiin takaisin saman määrän pokaaleja, yksi vaihtui toiseksi.

 

Agilitypalkinnosta kilpaili vain Kelmi ja Etta ja pokaali tuli jo kahdeksannen kerran Kelmin nimiin.

Lentävä Hollantilainen on v 2000 aloitettu  kiertopalkinto, jonka voittaa näyttelytulosten ja koetulosten perusteella parhaiten menestynyt kooikerhondje. Kelmi voitti palkinnon nyt viidennen kerran. Kiertopalkinnon kiertomatka katkesi tänä vuonna ja Kelmi sai sen omakseen suurimmalla pistekertymällä. Lahjoitan ensi vuonna uuden kiertopalkinnon tilalle.

Kelmi tutkii agilitypalkintoa

 

Kelmi ja kiertopalkinnot paras agilitykoira ja Lentävä Hollantilainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuoren koiran malja on jaettu ensimmäisen kerran vuonna 1980 ja se jaetaan junioriluokan ja nuortenluokan tulosten perusteella parhaalle spanielille. Etta voitti sen tämän vuoden tulosten perusteella. On muuten hauskaa, että vuonna 1996 palkinnon voitti Tipla.

Etta voitti Kaunis Veera- pokaalin jo toisen kerran. Se jaetaan parhaalle spanielinartulle.

Etta ja kiertopalkinnot Nuoren koiran malja ja Kaunis Veera

 

Olisipa hauska saada jo uusia agilitykoiria antamaan Kelmille vastusta. Ukko- parka ei jaksa enää montaa vuotta asemiaan pitää. Ainakin Etta ja Hilma ovat tulossa kovaa vauhtia uhkaamaan Kelmin mandaattia. Tällä seudulla Tiuhti kisaa maxi 1- luokassa ja Patu maxi 3- luokassa, mutta niistä kumpikaan ei ole seuran jäseniä, joten eivät voi osallistua tähän pokaalijahtiin.

Toko-palkintoa ei tänä vuonna jaettu lainkaan, kun kukaan ei ollut ilmoittanut tokotuloksia. Pitäisiköhän Ettan ja Kelmin kanssa treenata tokon alo-liikkeet kuntoon ja mennä kisoihin?

Liisa muokkasi tätä sivua 25.11.2012, 22:17

Kommentoi