Pian kesä mennyt on 26.8.2013

Kesä on mennyt vinhaa vauhtia, eikä blogille ole tahtonut löytyä sopivaa aikaa pitkään aikaan. Kirjoittelun aiheita kyllä on ollut. Mutta ei kai se haittaa, vaikka kertoilen niistä näin jälkikäteen. Tuntuu jotenkin sopivaltakin koota taas yhteen tapahtumia, kokemuksia ja muistoja menneestä kesästä.

Kesään mahtui monenlaista touhua ja harvinaisen pitkä kesäloma. Ensimmäisen kerran yrittäjänä pidin kokonaista 4vk kesäloman. Ja kyllä se teki hyvää. Työasiat  nollautui ja nyt on taas virtaa jatkaa mielenkiintoista työtä lemmikkien parissa.

Loma oli mieleenpainuva ja täynnä erilaisia kokemuksia. Monenlaista ehdittiin touhuta niin koiraharrastusten parissa kuin ihan uusien kokemustenkin äärellä.

Kelmi on jatkanut rally-toko kisoja ja noussut voittajaluokkaan, agiradoillakin on jo SM-nollatili avattu. Milfeddyg- kennel on saanut uuden kasvattajan – Siljan ja uusia pentujakin toivottavasti odotellaan syntyväksi lokakuussa. Loman lopuksi hain uuden perheenjäsenen Puolasta – pikkuisen Prinka kooikerin. Siitä on varmasti paljon iloa tulevina vuosina. Uusia pentuja tulee ja vanhat poistuvat kukin vuorollaan. Nyt oli Niilo welshin vuoro.

Seuraavassa tarkemmin näistä asioista.

IMG_5840

 

 

Liisa muokkasi tätä sivua 26.08.2013, 10:36

Kommentoi