Pennut 16 vrk

Pennuille kuuluu oikein hyvää. Kaikki kasvavat ja kehittyvät hyvää vauhtia. Painot huitelivat eilisessä mittauksessa 1075 gramman ja 1215 gramman välillä. Kaikilla pennuilla on silmät auki ja kävely alkaa sujua koko ajan paremmin.Otettiin hovikuvaaja Panun kanssa pennuista pääkuvat, ensin tytöt Blondi, Madde, Monica ja Peppi ja sitten pojat Timppa ja Ässä.

Blondi

Blondi

Madde

Madde

Monica

Monica

Peppi

Peppi

Timppa

Timppa

Ässä

Ässä

 

Sohvi on edelleen mukavan rauhallinen emo. Kun pennuilla on kaikki hyvin, Sohvi lähtee mielellään lenkille ja pihaan ulkoilemaan.  Eilen käytiin Haukilahden kotimaastoissa rapsakan syksyisessä säässä melkein tunnin lenkki. Kauempaa en vielä raaski pitää Sohvia erossa pennuista kerrallaan ja Hilmakin oli aamulla jo ollut agitreeneissä. Sohvi ja Hilma olivat vapaana koko lenkin ja hajuja riitti paljon… huomioliivit vaan vilkkuivat pusikoissa!

"Onko pakko istua paikallaan?!"

”Onko pakko istua paikallaan?!”

Hilma

Hilma

Sohvi

Sohvi

Nuuh, nuuh!

Nuuh, nuuh!

T: Silja

Silja muokkasi tätä sivua 20.10.2013, 11:35

Yksi kommentti “Pennut 16 vrk”

  1. Katri Liikonen sanoo:

    Voi että kun ovat syötävän suloisia! Ja hei… Ässä… <3 Porin tyttönä oon ihan rakastunut, hehheh. Jos ei olis jo Herttaa niin Ässä olis MUN! 🙂 Mulla on sentään jo rekvisiittaakin valmiiksi, kuten Ässä(t) huivi ja pipo, hih.

    Tsemppiä pentujen hyysäämiseen ja nähdään viikon päästä Lahdessa!!

    T. Katri, Hertta ja ukkelit

Kommentoi