METSÄSTYSTÄ JA SYNTTÄREITÄ 22.8.12

Sorsastus on alkanut ja muutama Milfeddyg- koirakin on päässyt taas mielipuuhaan.

Kannonkoskelta sain terveisiä, että Hugo ( Milfddyg Godidog) on saanut isäntänsä Toni Leppäsen kanssa kanadanhanhen  ja Hugon veli Oivakin  ( Milfeddyg Gogoneddus) on edelleen täydessä metsästyskunnossa kertoo Oivan isäntä Usko Leppänen. Pojat täyttivät 22.8. 11 vuotta, mutta ovat vielä kovia metsäkoiria.

Myös Tipe  ( Milfeddyg Ofer) on käynyt sorsastamassa flättikavereiden kanssa ja saalista on tullut runsaasti. Ohessa kuva pojista saaliin kanssa. Kuvan on ottanut Oskari Tattari.

 

Tipe ja Robin kera saaliin

Nuorempi polvikin on jo päässyt näyttämään taitojaan. Kerttu on käynyt pari kertaa sorsalla ja on osoittanut  hyvin metsästyskoiran kykynsä. Ensimmäisellä kerralla se nouti veteen pudonneen sorsan ja löysi  toisen sorsan kaislikosta. Eilen Kerttu kävi myös sorsalla ja merkkasi hyvin maalle pudonneen sorsan.

Sohvi ja Helmi pääsevät luultavimmin myös metsälle, kunhan Jouko ehtii. Ja Hilmallakin on toiveita päästä kokeilemaan sorsastusta.

Ja löytyy noita metsästäjiä kooikereistakin. Anne Kokkonen Nurmeksesta kertoili Remun ( Milfeddyg Inhalig Elaika) kuulumisia. Remu on jo käynyt isännän kanssa sorsametsällä ja innokas se on edelleen lintujen perään. Remu viihtyy metsällä ja vesillä. Metsäkanalintuja odottelevat sillä siinä on Remun bravuurilaji.

 

 

 

Liisa muokkasi tätä sivua 17.09.2012, 3:15

Kommentoi