Kiertopalkintoja

Sillä aikaa kun jännitimme Hollannissa loppukehiä, vietettiin Imatralla Kaakkois- Suomen spanielikerhon pikkujouluja. Perinteen mukaisesti pikkujouluissa jaettiin valiopokaalit vuoden aikana valioituneille koirille ja kiertopalkinnot eri harrastusaloilla ansioituneille koirille.

Osasin odottaa, että Kelmi saisi vielä tänäkin vuonna agilitykiertopalkinnon. Haastajia kyllä oli tänäkin vuonna, mutta palkintosäännöt painottavat kolmosluokan tuloksia niin selvästi, että alempien luokkien koirakot eivät kyenneet antamaan Kelmille viimeisenäkään kisavuonna vastusta. Kelmi kisasi lokakuussa viimeisen kerran virallisissa aglilitykisoissa ja jäi eläkkeelle. Epävirallisissa kisoissa käymme kyllä  edelleenkin minikoirien luokassa. Ja viikottain harjoittelemme omissa harjoituksissa.

Agility kiertopalkinnon lisäksi Kelmille tuli tänäkin vuonna parhaan veteraanin palkinto ja ”Lentävä hollantilainen”, joka jaetaan kooikerhondjelle näyttely- ja koetulosten perusteella. Lentävä hollantilainen on taulu, joka esittää Kelmiä.

Näiden lisäksi kerho palkitsi vielä veteraani maailmanvoittajan komealla pokaalilla.

 

Kelmi ja kiertopalkinnot

Kelmi ja kiertopalkinnot

 

Aikamoinen kultapoika Kelmi on ollut tänäkin vuonna!

Tulikin mieleen, että sinä kesänä, kun Lempi oli astutettu, kävin ennustajan pakeilla. Ennustaja kertoi, että meille syntyy koiranpentuja. Hän kertoi myös, että jätän itselleni yhden urospennun ja hyvä koira siitä tuleekin ja siitä on minulle iloa pitkäksi aikaa.

Vaikka Prinka ei palkintoja saanutkaan, on se mitä kaunein kooikerineito. Tässä yksi kuva Prinkastakin.

Prinka 1,5 v

Prinka 1,5 v

 

 

Liisa muokkasi tätä sivua 20.12.2014, 23:09

2 kommenttia artikkelilla “Kiertopalkintoja”

  1. Jorma ja Kaija Jokela sanoo:

    Onnittelut Kelmin hyvistä näyttely- ja agility sijoituksista tänä vuonna.
    Hyvää Joulua

  2. Liisa sanoo:

    Kiitos samoin teille. Onnellista uutta vuotta 2015!

Kommentoi