Hilman ensimmäiset agilitykisat

Hilma ja Silja olivat harjoitelleet ahkerasti koko talven ja kevään kuluessa pari alkoi vaikuttaa kisavalmiilta. Muutamat epäviralliset kisat oli juostu mallikkaasti kevätalven ja kevään  kuluessa. Valmentaja Elina Hannikaisen kannustamana Silja ja Hilma starttasivat ensimmäisen kerran virallisissa agikisoissa Ruokolahdella 25.5.

Kisapäivän urakkana oli kolme rataa, jotka menivät oikein hienosta ja nousujohteisesti: ensimmäiseltä agiradalta tuloksena oli 15 virhepistettä: Hilma lähti vauhdilla matkaan ja pudotti ensimmäisen riman, ohjausvirheestä johtuen tuli kepeillä aloitusvirhe ( toiseen väliin) ja puomilta kontaktivirhe. Sijoitus oli neljäs.

Toinen agirata meni jo huomattavasti paremmin. Siinäkin tuli puomin kontaktivirhe, mutta muuten hieno ja vauhdikas rata. Tuloksena 5 virhepistettä ja toinen sija.

IMG_7387

 

Kolmas eli hyppyrata oli sitten napakymppi. Reippaalla nollatuloksella tuli komeasti voitto kotiin. Siljan onnella ei ollut rajaa, kun korkeimmalla palkintopallilla seisoi pikkuwalesi vierellään ”oikeat” agilitykoirat bordercollie ja australian paimenkoira.

IMG_7402IMG_5010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silja on tehnyt hyvää pohjatyötä Hilman kanssa ja mukavia kisatuloksia on varmasti nähtävissä lisääkin.

Liisa muokkasi tätä sivua 29.06.2013, 9:30

Kommentoi