Champion of champions & Veteran of veterans 2015

Kelmi sai vuoden 2014 näyttelytulosten perusteella kutsun osallistua Helsingin seudun kennelpiirin järjestämään Champion of champions & Veteran of veterans-  kutsunäyttelyyn Vantaan Fur centerissä 21. helmikuuta. Tämä juhlallinen näyttely ja gaalaillallinen järjestetään vuosittain ja tänä vuonna näyttelyyn oli kutsuttu 125  parhaiten menestynyttä valiota ja 75 veteraania. Kutsua noudatti 71 valiota ja 43 veteraania. Näyttelykutsussa oli pukukoodina juhlapuku ja Royal Caninin sponsoroimat puitteet olivat juhlan hengen mukaiset.

näyttelyareena

näyttelyareena

palkintopöytä

palkintopöytä

 

 

 

 

 

 

 

 

Silja lupautui seurakseni gaalaillalliselle. Matkaan lähdettiin kampaamon kautta ja mukaan pakattiin tietysti iltapuvut juhlaa varten. Tilaisuus alkoi  veteraanien esiarvostelulla. Kaikki koirat arvosteltiin pareittain ja Kelmi esiintyi mallikkaasti ja hyvällä draivilla. Kelmin parina oli 9- vuotias ryhdikäs länsi-göötanmaan pystykorvauros, joka näyttelyiden lisäksi on kunnostautunut agilityradoilla ja kisaa edelleen kolmosluokassa.

Veteraanien jälkeen esiarvosteltiin valiot samalla tavalla pareittain. Sen jälkeen oli aikaa vaihtaa juhlavaatteet ja valmistautua illan gaalaan. Tässä välissä oli mahdollista käydä kuvauttamassa itsensä ja koiransa Royal Caninin kuvauspaikalla.

IMG_2317juhlissa hienona

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaalaillallinen eteni ensin veteraanien semifinaaliin asti parikilpailuna. Voittajapari jatkoi seuraavalle kierrokselle ja näin jatkettiin, kunnes jäljellä oli enää kaksi parasta koiraa. Kelmi putosi ensimmäisellä kierroksella ja saimme muistoksi ruusukkeen ja RC lahjan. Mutta eipä Kelpo huonolle koiralle hävinnyt, kun sen parina ollut länsigöötanmaan pystykorva selvisi kisassa kahdeksan parhaan veteraanin joukkoon.

Kelmi lavalla

Kelmi lavalla

 

IMG_2300IMG_2306

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veteraanien semifinaalin jälkeen pääsimme syömään pääruokaa ja sen jälkeen oli valioiden semifinaalin vuoro. Ruokailun jälkeen ilta huipentui vetraanien ja valioiden finaaliin, jossa kaksi parasta veteraania ja valiota kilpailivat voitosta. Voittajat kyllä erottuivat joukosta. Veteraanit voitti iloisesti esiintynyt ja erittäin nuorekas 9- vuotias sileäkarvainen noutaja ja valioiden voittajaksi selvisi tyylikkäästi esitetty muhkea pyreneittenkoira.

Uskoisin, että tämä kutsunäyttely oli meidän kohdalla sellainen ”kerran elämässä”- tapahtuma. Mielestäni se oli enemmänkin juhla kuin näyttely. Ja kyllä se oli hieno tapa juhlistaa hienosti  mennyttä näyttelyvuotta ja juhlia upeaa koiraa – Kelmiä.

IMG_2291juhlissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liisa muokkasi tätä sivua 2.03.2015, 1:54

Kommentoi