jäälyhdyt ja Etta

Liisa muokkasi tätä sivua 14.04.2013, 18:06

3 kommenttia artikkelilla “jäälyhdyt ja Etta”

  1. Merja Pusa sanoo:

    Sinulle jäi monta hyvää muistoa ja kaunis kuva Etasta. Mikähän tarkoitus tuollakin tapaturmalla oli? Anteeksi tosiaan että en arvannut sinulle kuuluvan noin kauheaa ikävää asiaa kun kyselin Distellalle lääkettä. Kiitos niistä lääkkeistä. Ymmärrän jos et jaksa meitä kohdata ja ottaa vastaan, ymmärrän kyllä. terveisin merja ja distella

  2. Jaana Siltanen sanoo:

    Vasta blogiasi luettuani tajusin, että Etta!!! Se nuori vauhdikas viehättävä Etta on poissa. En edes Agi-Kotkien kisoissa tajunnut, että menet Kelmin kanssa etkä Ettan. Syvä osanottoni näin jälkikäteen. Ihan kamala shokki varmasti kesken hienon lomareissun. Sitä on vaikea käsittää, kestää ja hyväksyä, kun koira oli vasta elämänsä alussa. Prinka ei ole Etta, mutta varmaan siinä on paljon saman oloista ja se tuo ihanaa pentuenergiaa laumaasi ja elämääsi. Aivan hurmaava lapsukainen.

  3. Liisa sanoo:

    Kiitos osanotosta Jaana! Prinka vaikuttaa kyllä tosi lupaavalta pennulta. Olen siitä tosi onnellinen, vaikka ei se olekaan samanlainen kuin Etta. Mutta paljon samaa energisyyttä siinä on.

Kommentoi